Maatjes gezocht voor Maatjesproject ViERBINDEN

NULL

Maatjes gezocht voor Maatjesproject ViERBINDEN


Laarbeek - Een maatje kan op allerlei manieren helpen door bijvoorbeeld een bezoek thuis te brengen of door samen op stap of naar de film te gaan, te sporten, fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletje doen of samen met een hobby bezig zijn. ViERBINDEN maatjesproject is op zoek naar vrijwilligers die een maatje voor iemand willen zijn.


Voor een 73-jarige man uit Lieshout is het maatjesproject op zoek naar een man of vrouw die 1 keer per week met meneer wil gaan wandelen of fietsen. Bij slecht weer zou hij ook graag wat dingen op zijn computer willen leren. Dagen en tijden in overleg.

Voor een 80-jarige man uit Aarle-Rixtel is het maatjesproject op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen met hem te wandelen en eventueel een boodschap te doen.

Voor 2 dames van 55 en 60 jaar is het maatjesproject op zoek naar 2 wandelaars. Beide vrouwen zijn afhankelijk van een rolstoel. Graag zouden ze 1 keer per week buiten gaan wandelen om eventueel een boodschap te doen en om te genieten van de buitenlucht.

Ook is het maatjesproject op zoek naar een maatje voor een 79-jarige man uit Aarle-Rixtel. Deze meneer zit in een elektrische rolstoel die hij heel handig manoeuvreert en wil daarmee graag op pad met iemand die met hem meefietst en samen met hem een terrasje pikt of iets dergelijks. Bij slecht weer zou hij ook graag buurten.
Voor een 68-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel zoekt het maatjesproject een maatje die gezelligheid kan bieden. Samen buurten, wandelen, terrasje pikken enz.

Voor 3 stoere jongens tussen de 21 en 28 jaar oud met een beperking zijn we op naar 3 maatjes. De jongens zoeken iemand die bijvoorbeeld mee naar de kroeg wil, een uitje naar de bioscoop wil maken, spelletjes spelen, enz.

Tevens is het maatjesproject voor een enthousiaste 12-jarige jongen uit Beek en Donk op zoek naar een jongen/man die samen met hem wil gaan fietsen, vissen of gezellig naar de speeltuin wil gaan.

Voor meer informatie over deze vacatures of als u interesse heeft om maatje te worden dan graag contact opnemen met het maatjesproject Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk, telefoonnummer: 0492-328807. Een mailtje sturen naar sdkoning@vierbinden.nl kan natuurlijk ook.