The Black Longhorn in Zonnetij

NULL

The Black Longhorn in Zonnetij


Aarle-Rixtel – Countryclub ‘The Black Longhorn’ verzorgt op donderdag 15 oktober in de ontmoetingsruimte van Zonnetij een optreden.


Countryclub The Black Longhorn is in 1991 opgericht door een aantal country liefhebbers. Zij organiseerden dans- en luisteravonden met country orkesten. De naam ‘Black Longhorn’ is bedacht door medeoprichter Willy van Oorschot, beter bekend als ‘Big Willy’. De eerste countryavond vond plaats op 17 augustus 1991 in De Ark in Beek en Donk met een optreden van Misty Blue. In 1994 verhuisde The Black Longhorn naar Zaal Slegers in Lieshout. Op dit moment is de thuisbasis het Dorpshuis in Lieshout. In 2000 zijn zij begonnen met het organiseren van Country Dance Party's op CD-muziek. Een jaar later is The Black Longhorn gestart met een eigen dansgroep, inmiddels uitgegroeid tot een grote club enthousiaste liefhebbers van zowel line- als partnerdansen. Door de jaren heen heeft bij The Black Longhorn altijd het accent op het echte Country gelegen. Dat is en blijft hun handelsmerk.

Countryclub The Black Longhorn treedt op van 19.30 tot 21.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. De Ontmoetingsruimte van Zonnetij is gelegen aan de Heindertweg 87 in Aarle-Rixtel. Iedereen is van harte welkom.