Afbeelding

Klein verlies TTV Een en Twintig in Eindhoven

NULL

Klein verlies TTV Een en Twintig in Eindhoven


Beek en Donk - Het vierde team van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk liep afgelopen vrijdag tegen een kleine nederlaag aan in Eindhoven. TTV Taveres was te sterk voor het team van Chris Kluijtmans, Jenny Beerkens en Dirk van der Venne.


Met twee overwinningen had Dirk het grootste aandeel in de Beek en Donkse punten. Chris en Jenny wonnen beiden één wedstrijd. Het eerste team sleepte zaterdagmiddag met moeite vijf punten in de wacht tegen TTV Unicum uit Geldrop. Met drie overwinningen behaalde Peter van den Eijnde de maximale score. Jordi Kivits pakte twee punten, terwijl het dubbelspel verloren werd.

Jeugd
De jeugd van TTV Een en Twintig wacht nog altijd op de eerste overwinning. Rico Megens was bij het tweede team op dreef en won al zijn wedstrijden tegen SV Red Star uit Goirle. Anique Saedt pakte één punt, maar dat was niet genoeg voor de eerste overwinning van het seizoen: 6-4. Kevin Biemans redde de eer van het eerste jeugdteam, dat tegen een flinke nederlaag aanliep in Den Bosch. Tegenstander Never Despair was met 9-1 te sterk.

Interesse?
Heb je ook interesse om te gaan tafeltennissen? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie over TTV Een en Twintig op internet of volg de vereniging op Twitter en Facebook.

Alle uitslagen
Unicum 2 - Senioren 1 5-5
Senioren 2 - ECVA 1 3-7
Senioren 3 - Veghel 7 8-2
Taveres 3 - Senioren 4 6-4
Budilia 8 - Senioren 6 10-0
Never Despair 3 - Jeugd 1 9-1
SV Red Star '58 2 - Jeugd 2 6-4

Foto: Chris Kluijtmans kwam vrijdag namens het vierde team in actie