Overtuigende winst Bedovo MA in derby

NULL

Overtuigende winst Bedovo MA in derby


Beek en Donk - Waar de Nederlandse volleybal dames afgelopen weekend op het EK de punten lieten schieten, wisten de meisjes van Bedovo MA1 tegen aartsrivaal Were-Di MA1 maar liefst 5 punten te behalen.


Waar tijdens een oefenwedstrijd reeds tegen verloren was, werd deze wedstrijd voortvarend gestart. Onder begeleiding van coach Jan Crooijmans wisten de meiden van Bedovo, de meiden van Were-Di goed onder de duim te houden. Enkele inhaalslagen van de meiden uit Gemert mochten niet meer baten waardoor MA1 de wedstrijd met 4-0 wist te winnen.

Thuis Bedovo H1
In nieuwe, prachtige inspeelshirtjes van sponsor Café Thuis, die bij velen als gegoten zitten, stond afgelopen zaterdag een nieuwe test voor Thuis Bedovo H1 op de agenda. Tegenstander is Active Rooy uit Venray, dat duidelijk een van de titelkandidaten is in de poule van Bedovo. Bedovo moet alle zeilen bijzetten om niet van het veld geveegd te worden. Er wordt voortdurend geknokt wat vele mooie rally’s oplevert maar waarmee de mannen elke keer helaas net geen set weten binnen te halen.

Next/Bedovo DS1
Na een voortvarende start van de competitie is Next/Bedovo Dames 1 vastberaden om de voorsprong in de competitie zo lang mogelijk te behouden. Afgelopen weekend werd de wedstrijd gespeeld tegen VVC Best DS 1. Waar de eerste sets probleemloos werden binnen gehaald door Next/Bedovo DS 1, liepen zij in de laatste set tegen wat problemen aan. VVC Best DS 1 wist alle onmogelijke ballen nog over het net te werken waardoor de dames van Bedovo tegen een flinke achterstand aankeken. Gelukkig wist Next/Bedovo DS1 van geen opgeven en weet uiteindelijk nog setwinst te behalen en daardoor nog maar weer eens vijf punten binnen te slepen.

Bedovo MC1
Bedovo MC1 mocht zich afgelopen weekend bewijzen tegen VC Polaris MC3. Op de trainingen worden zij goed voorbereid op de wedstrijden die zij sinds dit jaar voortaan elk weekend spelen. Het harde werken wordt beloond want voor eigen publiek wisten zij de spannende, eerste set binnen te harken. De andere sets werd er nog hard gewerkt om nog meer punten binnen te halen maar VC Polaris MC3 blijkt in de volgende sets net iets sterker te zijn dan Bedovo MC1.