Dames ASV'33 komen net tekort in Ollandia

NULL

Aarle-Rixtel - De dames van ASV’33 vertrokken zondag vol goede moed richting Ollandia, wederom een nieuwe ploeg die ze treffen in de 5de klasse. Tijdens de warming-up werden de eerste besprekingen door de trainer al gedaan en wisten de dames wat er van ze werd verwacht.

Na het eerste fluitsignaal werd direct druk gezet. ASV’33 werd verrast door een eerste aanval en schot op goal door Ollandia. De dames waren gewaarschuwd. Ondanks dat bleef ASV’33 prima voetballen en druk zetten. Na ongeveer een half uur spelen stuurde Ilse v.d. Heuvel, Britt van Brug diep, die het prachtig afrondde met een lobje over de keepster van Ollandia. Het vertrouwen begon weer een beetje te groeien. Helaas maakten de dames van Ollandia binnen 5 minuten de gelijkmaker en zorgden ze zelfs voor een 2-1 voorsprong bij rust.

Ondanks de aanwijzingen in de rust, de warme thee en de nodige wissels, slaagden de Aarle-Rixtelse dames er wederom niet in om een puntje binnen te slepen. Na 90 minuten spelen keerden ze met een 4-1 nederlaag terug naar Aarle-Rixtel. Zondag komen de dames van Gemert op bezoek. Dan liggen er weer nieuwe kansen.