Afbeelding

Teleurstellend verlies voor Flamingo

NULL

Teleurstellend verlies voor Flamingo’s


Mariahout - Het eerste Seniorenteam van KV Flamingo’s, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag opnieuw een thuiswedstrijd en kon belangrijke punten pakken ten koste van Ona Astrantia. Echter de inzet van de Mariahoutse dames werd niet beloond.


Flamingo’s speelde geconcentreerd en zette de gasten uit Middelaar goed onder druk, maar wist helaas de eigen kansen niet voldoende te benutten. Er werden veel te veel kansen gemist, waardoor Ona Astrantia de winstpunten mee naar huis nam. Een teleurstellende 6-8 nederlaag, die eigenlijk niet nodig was en waardoor Flamingo’s in de middenmoot beland. Komende zondag reist Senioren 1 af naar Ravenstein waar het team zich zal moeten herpakken door in ieder geval de kansen wel af te ronden in de partij tegen hekkensluiter TOG.

Senioren 2
De dames van Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, startten niet geconcentreerd aan de wedstrijd tegen SCMH uit Mariaheide. Er werd slordig gespeeld en al snel keken ze tegen een 0-3 achterstand aan. Na verloop van tijd kwam Flamingo’s 2 beter in de wedstrijd en wist het makkelijker te scoren. Met name door goed verdedigend werk, trok Senioren 2 uiteindelijk aan het langste eind en pakte de 9-8 overwinning.

Foto: Manon de Beer namens flamingo in duel om de bal
Fotograaf: Ine Coolen