VVV's in De Peel realiseren 2e editie PeelSneukelen

NULL

VVV's in De Peel realiseren 2e editie PeelSneukelen


Laarbeek – Het tweede winterseizoen PeelSneukelen gaat op 1 november van start. Na het succes van het PeelPeuzelen in de zomermaanden de afgelopen jaren, hebben de samenwerkende VVV’s van de Peelregio opnieuw samenwerking gezocht voor een winterse variant van het PeelPeuzelen: het PeelSneukelen.


Met het PeelSneukelboekje kun je op stap in De Peel, waaronder ook Laarbeek, en genieten van Peelse lekkernijen. Het boekje bevat 10 bonnen, de sneukeltjes die je gedurende het sneukelseizoen (1 nov t/m 31 mrt) kunt inleveren bij de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis sneukel, alleen een drankje is hierbij verplicht. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

Groot en gevarieerd aanbod
Het PeelPeuzelen is al jaren een begrip in de regio, de winterse variant, het PeelSneukelen heeft ook die potentie. Het was voor dit nieuwe winterseizoen dan ook niet moeilijk om ondernemers te vinden die graag hun medewerking verlenen aan het PeelSneukelen. Deze editie zijn er maar liefst 40 deelnemende horecazaken in de gemeenten Asten, Deurne, Gemert/Bakel, Helmond, Laarbeek en Mierlo. Een groot en gevarieerd aanbod, waardoor het sneukelen voor de gebruikers nog aantrekkelijker wordt. Dit seizoen variëren de PeelSneukels van een heerlijke winterse salade en stampotjes tot soepen, zoals wildboullion en smakelijke zoete lekkernijen. Dus voor ieder wat wils.

PeelSneukelboekje verkrijgbaar bij de VVV 's
Het sneukelboekje staat niet op naam. Je kunt gemakkelijk met meerdere mensen (max.6) op pad, met de auto, fiets of te voet, alles kan. Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft (meestal) niet te reserveren. Het PeelSneukelboekje is vanaf heden à €15,00 te koop bij de deelnemende VVV’s in Asten, Deurne, Gemert/Bakel, Helmond, Laarbeek en Mierlo.

Kijk voor alle informatie op www.peelsneukelen.nl.