Afbeelding

Tienerwerk Laarbeek presenteert

NULL

Tienerwerk Laarbeek presenteert ‘SenZation White’


Laarbeek - Tienerwerk Laarbeek houdt op zaterdag 17 oktober het evenement ‘SenZation White’. Als eerste event in het nieuwe schooljaar in navolging van het successen zoals ‘After Beats’ & ‘Funky Beats’ zijn ze deze keer te vinden in de jongerenruimte van Tienerwerk Cendra in Aarle-Rixtel. Daar worden de grondvesten nog eens stevig aangestampt. De avond start om 20.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

 
De eerste Dj kunnen ze al bekend maken. Voor jullie verschijnt wederom een nieuw gezicht, namelijk Dj Sequinced. Deze Beats icoon verzorgt een impactvolle show van dit zinnenprikkelend event.  Hij heeft al meerdere optredens gehad in de hele wereld en zal nu bij Cendra aanwezig zijn. Met zijn bekende muziekstijlen Club, EDM, Progressive, Electro, Clubbin', lounge, House, Latin House, Deep House heeft SenZation White al een goede invulling gekregen. Later zullen ze nog meer aan de line-up toe gaan voegen. Maar daar over later meer.

Dresscode voor deze avond is natuurlijk white, weiss, blanc, blanco, bianco en natuurlijk voornamelijk wit!

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €2,50. De voorverkoop voor SenZation White start op vrijdag 9 oktober bij de verkooppunten: Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4, Aarle-Rixtel, D.I.O. drogisterij Mark, Dorpstraat 5, Lieshout, Buurthuis Mariahout, Bernadettestraat 43, Mariahout en IJssalon de Verrassing, Heuvelplein 99, Beek en Donk. De voorverkoop eindigt op 16 oktober. Op de avond zelf zijn de kaarten (mits niet uitverkocht) nog aan de deur te verkrijgen voor €3,50.

Tienerwerk Cendra is te vinden aan de Duivenakker 72a in Aarle-Rixtel. Er wordt gecontroleerd op ID of schoolpas bij binnenkomst. Hou www.tienerwerklaarbeek.nl in de gaten voor meer info.

?Foto: Tienerwerk