Uitslag fotopuzzeltocht 2015 T.T.V. Een en Twintig

NULL

Uitslag fotopuzzeltocht 2015 T.T.V. Een en Twintig


Beek en Donk - De Fotopuzzeltocht die Tafeltennisvereniging ‘Een en Twintig’ in het afgelopen seizoen voor de vierentwintigste maal organiseerde blijkt niet moeilijk te zijn geweest. Van de 66 inzendingen waren er slechts 6 fout ingevuld. Het betreft foto 7, deze foto was genomen vanaf het fietspad, waardoor deze foto van de witte boerderij niet links van de weg lag.


De organisatie heeft weer veel positieve reacties mogen ontvangen voor deze tocht. Velen hebben dan ook weer veel plezier eraan beleefd door mee te doen aan deze fotopuzzeltocht.

Voor een juiste invulling van het formulier had U de nummers in deze volgorde moeten noteren:
Startplaats Beek en Donk: 13-7-1-6-3-16-9-10-11-12-20-4-15-8-14-18-19-5 (2 en 17 zijn vervallen)

Door loting zijn de volgende prijswinnaars aangewezen:
1e Maria Scheepers, Molenweg 43A, Beek en Donk - waardebon van €50
2e Piet en Truus de Graaf, Pater Vogelstraat 1, Beek en Donk - Waardebon van €25
3e en 4e Laura en Gerard v.d. Aa, Koppelstraat 71, Beek en Donk en L. Verbakel, De Peppel 15, Beek en Donk - Fietscomputers (geschonken door rijwielhandel P. v.d. Berg)
5e,6e en 7e Mia van Geel, Nieuwe Erven 12, Mariahout, Fam. Van Osch, Rietzangerlaan 5, Beek en Donk en Fam. Schepers/Gijsbers, De Sluiter 4, Lieshout – Waardebonnen van €12,50

De prijzen worden zo spoedig mogelijk afgegeven of opgestuurd.

De organisatie feliciteert de winnaars met hun prijs en bedankt alle deelnemers voor het meedoen. Verder bedanken zij de mensen van de verkoopadressen, Drogisterij Ceelen, Bloemboetiek De Vier Seizoenen, Snackbar De Beemd, Fam. van Uden in Mariahout en Cafetaria De Kiosk in Lieshout voor de gedane moeite.

Tevens hoopt de organisatie dat u de fotopuzzeltocht promoot bij uw familieleden, zodat ze volgend jaar –een jubileumjaar omdat ze voor de 25e keer deze fotopuzzeltocht organiseren- nog meer deelnemers mogen verwelkomen.