Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2015

NULL

Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2015


Laarbeek – Dit jaar worden de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk voor de elfde keer uitgereikt. De gemeente Laarbeek spreekt door het uitdelen van deze bijzondere complimenten samen met ViERBINDEN hun waardering uit naar alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de gemeente.

Net even anders
In tegenstelling tot voorgaande jaren, kunnen behalve organisaties dit jaar ook individuele inwoners genomineerd worden. Dus als u iemand in uw omgeving kent waarvan u vindt dat hij of zij een ongelooflijk compliment verdient als vrijwilliger, kunt u die persoon nomineren. Hoe de nominatie precies in zijn werk gaat, leest u hieronder.

De datum waarop de Laarbeekse Complimenten worden uitgereikt, is in tegenstelling tot voorgaande jaren verschoven naar later in het jaar en niet zonder reden. Dit jaar vindt de uitreiking namelijk plaats op de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk op maandag 7 december. De uitreiking vindt plaats in het Buurthuis in Mariahout.

Tot slot is ook de wijze van beoordelen door de jury anders dan voorgaande jaren. Dit jaar is namelijk de motivatie van de nominatie doorslaggevend en niet het aantal nominaties. De jury bestaat uit maatschappelijk betrokken ondernemers onder voorzitterschap van burgemeester Frans Ronnes.

Hoe kunt u nomineren?
Vanaf 15 oktober kunt u individuele inwoners of organisaties nomineren. Dit kan op de volgende manieren:

Via een invulstrook in De MooiLaarbeekKrant van 15 oktober;
Via de enquête van het inwonerspanel TipMooiLaarbeek, online op 15 oktober;
Via OmroepKontakt.

Nomineren? Doen!
U kunt nomineren van 15 tot en met 27 oktober. Daarna gaat de jury aan de slag om de motivaties te beoordelen. De officiële uitreiking vindt, zoals gezegd, plaats op 7 december. 

Voor specifieke vragen over de Laarbeekse Complimenten kunt u terecht bij Suzan de Koning van ViERBINDEN, tel. 0492-328807 of via sdkoning@vierbinden.nl. Op de websites van de gemeente Laarbeek en ViERBINDEN vindt u alle informatie over dit aanstaande evenement. Kijk hiervoor op www.laarbeek.nl of www.vierbinden.nl.