Laarbeekse schutters presteren goed

Sportnieuws

Laarbeekse schutters presteren goed


Laarbeek - Met veel zon werd op zondag 11 oktober op schietterrein ‘de Roovere’ flink gestreden om de prijzen. Kampioen wordt Henk van der Velden van het Onze Lieve vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel.


Ruud Mijnsbergen van het Sint Servatius gilde uit Lieshout wordt 2e op het onderdeel Bejaarden en 3e op het onderdeel personeel, gevolgd door Annie Rovers van het Sint Leonardus gilde uit Beek en Donk met een 4e plaats. Jan Rovers van hetzelfde Gilde wordt 3e op het onderdeel vrije Hand, gevolgd door Gerard van Ganzewinkel van het Sint Margaretha uit Aarle-Rixtel met de 4e plek. Jan Rovers van het Sint Leonardus Gilde uit Beek en Donk weet als gastschutter van het Sint Lambertus gilde uit Someren-Eind mede de viertalprijs te veroveren. Verder zijn er nog puitprijzen voor de volgende schutters: 2e Gerard v/d Linden Lieshout 4e Bert Vorstenbosch Lieshout 6e Henk v/d Velden Aarle-Rixtel.

Komende zondag wordt er op het schietterrein ‘t Wipke in Beek en Donk geschoten voor de Laarbeekkampioen 2016 door de schutters uit Laarbeek. Hiermede wordt de onderlinge competitie in Laarbeek afgesloten.