Doelpuntrijke zege Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs

NULL

Doelpuntrijke zege Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs


Beek en Donk - Doelpuntrijk zijn de duels tijdens het WAC met regelmaat, maar de 14-4 zege van Lindeboom tegen FC van de Burgt mag bestempeld worden als een waar spektakel. De neutrale toeschouwer kon nauwelijks een plasje plegen in de 36 minuten die dit duel duurde, want elke 2 minuten was het wel raak.


FC van de Burgt kreeg in dit duel lelijk op de broek, ondanks de 4 treffers die de hatelijke 0 van het bord lieten verdwijnen. Bestand tegen het scorend geweld waren ze niet. W. de Groot was namens Lindeboom de gevierde man: vijfmaal mocht hij zijn armen juichend de lucht in steken.

Eerder die avond in de A-klasse streden Meulensteen/ van Lieshout en Rijwielhandel van den Berg om de punten. Meulensteen was er alles aan gelegen om het echec van haar 1e duel ongedaan te maken maar datzelfde gold voor Van den Berg. Laatstgenoemde kwam ook beter uit de startblokken. Na een 15-tal minuten stond een comfortabele 3-0 voorsprong op het scorebord. Meulensteen bleek over veerkracht te beschikken en kwam terug tot 2-3, waarna P. Swinkels met zijn 2e van de avond de ‘Meulensteenhoop’ aan diggelen schoot. De 6-3 overwinning leverde de Rijwielhandel de eerste winstpunten op. Meulensteen blijft vooralsnog op 0 punten steken.

Vesters Hoveniers kende deze avond weinig moeite met Heesakkers Administratie & Advieskantoor. Pas bij de 4-0 kon Heesakkers de eer redden en een doelpunt maken. Vesters had op dat moment al lang en breed de buit binnen. De 5-1 overwinning gaf hen de eerste zege van het nog prille seizoen en zodoende wipte ze in de stand over Heesakkers heen.

De B-klasse werd op deze donderdagavond geopend met een duel tussen DHVM en Hurkmans Plaatwerk. Hurkmans liet er geen gras over groeien en wilde de vieze smaak van de valse competitiestart koste wat kost goed gaan maken. Het arme DHVM was daar de dupe van. Nadat Hurkmans een 2-0 voorsprong nam, hervond DHVM nog wel de aansluiting, maar mede dankzij een tweetal treffers van E. Meulensteen moest DHVM toch diep buigen voor het sterkere Hurkmans. Het werd 8-1.

DK-Garagebedrijf en 1.FC Geerts besloten de avond met een bloedeloos gelijkspel. Daar waar eerder op de avond het doelnet menig keer had getrild, daar bleek geen van beide teams in staat ditzelfde nu te veroorzaken. Geheel in evenwicht besloten de nummers 1 en 2 in de stand van de B-klasse het duel zoals ze ook waren begonnen. Daarmee zijn beide concurrenten nog ongeslagen in de aanvangsfase van de competitie.

Het WAC is ook weer actueel te vinden op het wereldwijde web. Bekijk de gloednieuwe website op www.wacbeekendonk.nl. Daar vind je onder andere het wedstrijdprogramma, de uitslagen, de standen, de verslagen en de topscoorders.