Afbeelding

Jungledag voor welpen Scouting Beek en Donk

NULL

Jungledag voor welpen Scouting Beek en Donk 


Beek en Donk - 300 welpen uit de regio begonnen afgelopen zaterdag enthousiast aan de jungledag van 2015. Op recreatiepark het Wolfsven te Mierlo was een geweldig programma rond het thema ‘Ghana’ georganiseerd.


Er waren diverse spellen waaronder een soort tokkelbaan naar een eiland en daarna met een vlot terug. Nadat de spellen gespeeld waren moest de puzzel gelegd worden. Zodra aan alle opdrachten was voldaan kon een prachtig insigne in ontvangst worden genomen. Na afloop van dit verplichte gedeelte mochten de welpen nog vrij zwemmen. Na afsluiting werd er gezamenlijk nog wat gegeten, waarna alle welpen moe maar voldaan naar huis keerden.

Zaterdag 17 oktober doet Scouting Beek en Donk mee aan de Jota-Joti. Ze gaan dan elektronisch uitzenden en met andere scoutinggroepen contact zoeken. Hiervoor is een toren gebouwd en wordt er met andere scoutinggroepen gecommuniceerd. Je bent van harte welkom als je wilt komen kijken.

Ben jij 7 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om ook echte scouting dingen te doen? Kijk dan eens op www.scoutingbeekendonk.nl voor meer informatie en stuur eventueel een mail. 

Foto: De welpen staken met een vlot het water over