Schrijf je in voor de Streektaaldag

NULL

Schrijf je in voor de Streektaaldag


Lieshout – Voor heemkunde- en streektaalliefhebbers is er op zaterdag 7 november een Streektaaldag. Wilt u inschrijven, maar hebt u dit nog niet gedaan, of bent u hier nog over na aan het denken?


De organisatie wil u graag nog even attenderen op deze streektaaldag, een dag met workshops, voordrachten en muziek, een dag met informatie, inspiratie en ontspanning. Een dag onder leiding van dagvoorzitter Wim Daniels, met optredens van Walter Evenepoel, het Sint Barbarakoor uit Dinther met de dialectmis, Hans van Gorp en Piet Snijders over Mistero Brabant, Legs Boelen, met een ideeënuitwisselingsronde voor deelnemers om elkaar te inspireren en stimuleren, met workshops van Prof. Jos Swanenberg en Marja van Trier over schrijven en dichten in dialect of een wandeling met de Heemkundekring. 

De dag wordt georganiseerd door Stichting Brabants Dialectenfestival en Erfgoed Academie Brabant. Er kan ingeschreven worden tot 29 oktober via een mail naar info@erfgoedbrabant.nl, o.v.v. ‘streektaaldag’. De kosten bedragen €10,00. Dit is inclusief een lunch. Kijk voor meer informatie op www.brabantsdialectenfestival.nl.