Afbeelding

Wie wordt de nieuwe prins van Ganzegat?

NULL

Wie wordt de nieuwe prins van Ganzegat?


Aarle-Rixtel - De 11e maand is al weer in zicht en dat betekent voor de stichting organisatie carnaval Ganzegat de start van een nieuw seizoen.


Op zaterdag 14 november nemen ze op het bordes van de Couwenbergh afscheid van prins Cellus den Uurste en prinses Ingrid. Zij hebben het afgelopen jaar op fantastische wijze de carnavalskar getrokken. De komende weken worden in De MooiLaarbeekKrant en andere media weer hints gegeven over wie de nieuwe prins van Ganzegat gaat worden.

Eerder werden de eerste drie hints gegeven: 1. Tis Unne Jonge; 2. Hij heeft een hutje in Ale; 3. Viert graag carnaval. Daar voegen ze nu maar liefst drie hints aan toe: 4. Nie te moeilijk; 5. Hij is geen bakker; 6. Wat heeft hij met Bakel?

Om het nog makkelijker te maken geven wij u een lijst met 22 namen waarvan 1 naam de nieuwe prins van Ganzegat wordt: Ad Chatrer, Bart Kersten, Celio van Gerwen, David Verstappen, Frank Smits, Jos vd Heuvel, Erik Tollens, John vd Linden, Frans vd Heuvel, Frank Tops, Hans Beekmans, Hein van Brug, Henry van Veijfeijken, Jurgen Peters, Peter-Jan Swaanen, Richard Kerste, Stephan Smits, Stephan de Mol, Arjen vd Tillaar, Gerry Hagelaar, Maarten Raaijmakers, Michiel Jansen.

Onthoud deze hints goed, het kan van pas komen bij het prinsraden, waarbij voor elke ganzekwekavond een VIP-arrangement voor 2 personen gewonnen kan worden. De eerste tipjes van de sluier zijn opgelicht, het raden kan beginnen.

?Foto: Ganzegat