Afbeelding

Gezamenlijke Halloweenactiviteit door buurtverenigingen

NULL

Gezamenlijke Halloweenactiviteit door buurtverenigingen


Lieshout - Nadat vorig jaar al een kleine voorzet werd gedaan tot samenwerking, is dit jaar het hek van de dam. Liefst 5 Buurtverenigingen uit Lieshout (Plan West, Nieuwenhof, RCCH, Revershof, Dorpsstraat/Kuiperstraat) én Basketbalclub Lieshout slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Een dergelijke samenwerking van deze omvang is sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw niet meer voorgekomen.


Op zaterdag 31 oktober is er van 16.00 tot en met 18.30 uur een leuke vossenjacht in stijl voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Zij gaan vanaf het speeltuintje in de Revershof zoeken naar….? Ja dat is natuurlijk nog een verrassing! Uiteraard komen ze onderweg niets tekort en wordt er rond de klok van 18.30 uur afgesloten in het speeltuintje in de wijk RCCH.

Alsof dat nog niet voldoende deelnemers gaat trekken, start er ‘s avonds vanaf 20.00 uur de uiterst enge spooktocht! Die van vorig jaar staat menig deelnemer nog helder voor de geest… een enkeling is nu nog aan het bijkomen… Er wordt verzamelt bij de Scouting Blokhut, aan het Elsduin in Lieshout (nabij de sportvelden van ELI). Daar start groepsgewijs met ruime tussenpauzes om elkaar niet voor de voeten te lopen. Een aantal posten zijn nu al aan het bedenken wat men kan gaan uitvreten! Na de tocht is er nog gelegenheid om in de Blokhut na te praten en wat te drinken.

Deze beide tochten staan open voor zowel leden als niet-leden van de organiserende verenigingen, leden mogen zelfs nog een (betalende) introducé, welke niet woonachtig is in genoemde buurtvereniging meenemen. Voor het luttele bedrag van €3,00 per persoon staat de organisatie garant voor een ontzettend leuke activiteit. Graag danken zij op voorhand Dorpsraad Lieshout voor hun financiële bijdrage, mede waardoor kunnen ze de bijdrage laagdrempelig kunnen houden.

Geïnteresseerd? Geef je dan op via de reeds verstrekte inschrijfformulieren in je buurt, of stuur een mailtje naar HalloweenLieshout@hotmail.com. Dan sturen zij je verdere details toe. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 24 oktober. De organisatie hoopt op een grote deelname.

Foto: Halloween