Afbeelding

Muziek- en dansmiddag voor mensen met beperking

NULL

Muziek- en dansmiddag voor mensen met beperking


Lieshout - Voor de 7e keer wordt een gratis en schitterend muziekprogramma geboden, waarbij muziek en entertainment optimaal gecombineerd. Zaterdag 31 oktober staan lokale topartiesten staan garant voor het nodige vermaak.


Niemand minder dan Die Milka’s, De Velt op, Party Jockey Tim en Muziekgroep Nooit Gedacht laten geheel belangeloos het beste van zich horen en zien. Ellen Tappel van Life Style center Laarbeek en de Streetdance groep UnityEight zorgen voor de ritmische bewegingen.

Er zijn voldoende enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hart toedragen. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. Op veler verzoek is het programma dit keer ook weer voorzien van karaoke en playback. De entree is gratis. Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er worden gezonde hapjes verzorgd en er zijn mooie prijzen te winnen.

Monika Slaets en Tim Frenken (Party Jockey Tim) zorgen voor de presentatie. De opening wordt gedaan door de directeur van de dorpshuizen Laarbeek, Hennie Antonis. De organisatie is in handen van Paul de Hoon, Janny en Johan Frenken. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat.

Het programma begint om 13.00 uur en ze sluiten rond 17.00 uur af. Het buurthuis ligt aan de Grotenhof 2 te Lieshout. Op www.vierbinden.nl kunt u terecht voor informatie.

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door: PGL, ViERBINDEN,Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 seizoenen, Vishandel De Beer, Straatman Amusement uit Beek en Donk. Bloemboetiek Johanna uit Gemert. Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes Mariahout, Het Theaterke Helmond. Van de Heuvel Groente en fruit Aarle-Rixtel, Rabojeugdland, Mars Veghel, Rotary Club Gemert Laarbeek, ALTEIDFrenken Klimaattechniek en duurzaam en niet te vergeten de artiesten.

Foto: Muziekfeest