Bedovo Meisjes A herpakt zich overtuigend

NULL

Beek en Donk - Na de nederlaag van vorige week was het tijd dat Bedovo Meisjes A lieten zien waar het toe in staat is. Rode lantaarndrager ODI MA 2 was hiervoor de ideale tegenstander.

Al tijdens het inspelen was te zien dat er wel enigszins kwaliteitsverschil was aan beide zijden van het veld. Dit bleek ook vanaf het eerste punt. Bedovo MA hoefde niet veel meer te doen dan te serveren, waardoor er veel ruimte was om te experimenteren met de opstelling. Dit resulteerde uiteindelijke in een overtuigende winst met mooie set standen.

Next/Bedovo Dames 1
Na het misschien wel onnodig verloren setje van vorige week waren de dames van Next/Bedovo Dames 1 gewaarschuwd. In de 1e klasse moet je voortdurend scherp blijven om geen puntenverlies te lijden. In de eerste set liet Bedovo zien waardoor zij eerder als winnaar uit de bus kwamen. Al groeiden Polaris Dames 2 in de 2e set in de wedstrijd, met een enorm sterke servicereeks zorgden Maaike Koot voor een kleine inhaalrace en het binnenhalen van de set. De laatste 3 sets wisten de dames uit Beek en Donk zich helaas niet te herpakken en liet Polaris over zich heenlopen. De eerste verloren wedstrijd van Next/Bedovo Dames 1 van het seizoen.

Café Thuis/Bedovo Heren 1
Naar verwachting zou aantredend tegenstander Shock ’82 Heren 2 gewaagd zijn aan Café Thuis/Bedovo Heren 1. Cafe Thuis Bedovo H1 begon voortvarend de eerste set en liep al gauw uit maar wist nog niet overtuigend door te zetten. Met een uiterste krachtinspanning werden tenslotte de laatste punten gescoord en werd de 1e set gewonnen door Cafe Thuis Bedovo Heren 1 met 29-27. Hoewel de tweede set eenvoudig werd binnen geharkt door Thuis/Bedovo Heren 1, werd de derde set na een flinke achterstand nipt gewonnen. De laatste set werd helaas verloren door gebrek aan scherpte aan de kant van Bedovo.

Bedovo Meisjes C
Bedovo MC trad afgelopen zaterdag aan tegen Minerva MC3. Minerva MC3 heeft al flink wat punten binnen gehaald dit seizoen dus het beloofde een lastige wedstrijd te worden. Vol spanning en enthousiasme werd er gestart met de wedstrijd. Minerva MC3 bleek elke set wat sterker te zijn dan Bedovo MC1 waardoor er helaas geen puntje kon worden behaald door de meisjes uit Beek en Donk.

Sportshop Laarbeek/Recreanten Heren 1
De eerste set liet duidelijk het overwicht van Sportshop Laarbeek/Recreanten Bedovo HR1 over tegenstander POB zien. Dreigende aanvallen aan de kant van de Beek en Donkse mannen resulteerde in een overtuigende winst: 25-9. De tweede en derde set bleek het spel van POB een herhaling te zijn van de vorige sets en deze werden dan ook verdienstelijk door Bedovo binnen gehaald.

Bedovo Recreanten Heren 2
In de wedstrijd van Bedovo Recreanten HR2 tegen Kastanjehof was duidelijk te merken dat beide teams nog aan elkaar, en in het geval van Bedovo ook aan het eigen team, moesten wennen. dat beide teams nog aan elkaar (en in het geval van Bedovo ook aan het eigen team) moesten wennen. Dit resulteerde erin dat het spel in het 1e gedeelte van de 1e set gelijk opging en uiteindelijk het team uit Gemert de set wist binnen te halen. Door veel servicedruk van Bedovo en goede aanvallen van zowel Kevin op buiten en Joost op midden werd de tweede en nipt ook de laatste set in het voordeel van Bedovo uitgespeeld.