VV Mariahout dominant tegen Nederwetten

NULL

Mariahout – VV Mariahout trad zondag op het eigen sportpark De Heibunders aan tegen Nederwetten, een ploeg die tot zondag toe nog geen punt had gehaald in de competitie. Zaak voor de Marianen om de goede lijn door te trekken en voor de 6e zege te gaan.

Mariahout had een goede start en domineerde direct de wedstrijd. Na 14 minuten schoot Dennis Veldpaus loeihard op de paal. Mariahout zette nog meer druk, waardoor Nederwetten fouten begon te maken. Tim Barten onderschepte een foute pass van de doelman van Nederwetten. Met een mooi lobje wist Tim de verdiende 1-0 voor Mariahout op het scorebord te zetten. Even later, op aangeven van Tom van de Bogaard, krulde Dennis Veldpaus de 2-0 binnen. Nederwetten probeerde de controle terug te krijgen in de wedstrijd, maar Mariahout was de dominante ploeg.

In de tweede helft kregen, op aangeven van Koen van Eindhoven, zowel Tim Barten als Michel Leenders de bal niet in het net. In de 48e minuut was het wel raak. Dennis Veldpaus maakte zijn 2e van de middag op aangeven van Sander Scheepers, 3-0. Na wat bestormingen op goal lukte het Mariahout om opnieuw doeltreffend te zijn. Tim Barten schoot de bal van ongeveer 25 meter knap net onder de lat binnen en was daarmee ook voor de 2e keer trefzeker deze middag.

Na het uitvallen van Sander Scheepers, wegens een blessure, miste Mariahout de regie op het middenveld en werden de uitbraken van Nederwetten gevaarlijker. In de 71e minuut lukte het Nederwetten speler Tim Bunthof om de 4-1 binnen te werken. Het laatste kwartier ging het spel op en neer. Mariahout raakte nog tweemaal de lat maar kwam niet meer tot scoren. Daarentegen lukte het wederom Tim Bunthof om te scoren. In de 84e minuut tekende hij voor de 4-2 eindstand.