Afbeelding

Tafeltennissen voor iedereen bij ATTC

Sportnieuws

Tafeltennissen voor iedereen bij ATTC’77

Aarle-Rixtel - Bijna iedereen speelt wel eens tafeltennis, met name in de zomer op vakantie. ATTC’77 biedt nu aan de inwoners van Aarle-Rixtel en omstreken de mogelijkheid om gratis te komen tafeltennissen.

Elke zondag opent ATTC haar deuren aan de Jan van Rixtelstraat 30 in Aarle-Rixtel van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen, van familie, vrienden, buren, kennissen, dorpsgenoten tot eigen leden aan toe, is van harte welkom om kennis te maken met de tafeltennissport of om gewoon een balletje te slaan. Mocht je niemand in je omgeving zo ver kunnen krijgen mee te gaan, dan is dat geen enkel probleem, want er staan altijd leden van de vereniging klaar om tegen te spelen. Voor batjes wordt gezorgd, je hoeft alleen maar sportschoenen voor binnen mee te nemen.

Afgelopen weekend was een competitievrij weekend, behalve voor het zesde team. Tessa van den Boogaard, Martine Doensen en Jan van de Broek speelden in Veldhoven een inhaalwedstrijd tegen MCS-ttv Veldhoven 20. Ze hebben de punten hard nodig om een laatste plaats te voorkomen. Aan Jan en Tessa lag het niet, zij wonnen ieder twee wedstrijden. Voor Martine, die voor het eerst competitie speelt, was het een stuk lastiger. Zij verloor uiteindelijk al haar wedstrijden. Na de 6-4 nederlaag staan ze op de laatste plek, op één punt achter Veldhoven. In de tweede helft zullen alle zeilen moeten worden bijgezet.


Foto: ATTC