Afbeelding

Show:

NULL

Show: ‘En nu Revue’ in ‘t Anker


Beek en Donk – In Muziekcentrum ‘t Anker wordt op zaterdag 7 november om 14.00 uur een voorstelling van De Lichtstad Revue uit Eindhoven gegeven. De show heet ‘En nu Revue’, waarin sketches, liedjes, choreografie en conferences over de actualiteit, worden afgewisseld met acts van verschillend pluimage, zoals een goochelaar, een majorettecorps en een dansgroep van danseressen op leeftijd.

Het thema van de show is nostalgie; het verlangen naar vroeger, maar het moeten accepteren van veranderingen en uiteindelijk tot de conclusie komen dat de toekomst eigenlijk een heel mooi vooruitzicht biedt.

De kosten voor deze middag bedragen €15,00 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang van de voorstelling en een drankje in de pauze. Er zijn op dit moment nog ongeveer 100 kaartjes beschikbaar. Deze middag is georganiseerd door de vier gezamenlijke afdelingen van de Zonnebloem uit Laarbeek, maar nadrukkelijk niet uitsluitend voor hun deelnemers. Zorg dus dat u erbij bent, want het beloofd een prachtige middag te worden!
Kaartjes zijn telefonisch te bestellen bij: Toos van der Linden (Beek en Donk) tel. 0492–462974, Maria Hagelaar (Aarle-Rixtel) tel. 0492–383293, Jan Tielemans (Lieshout) tel. 0499–425202 en Ria Dinnissen (Mariahout) tel. 0499–423816.

?Foto: Revue