Activiteiten voor mensen met beperking

NULL

Activiteiten voor mensen met beperking


Laarbeek - Kansplus regio Gemert houdt de komende periode weer diverse activiteiten voor mensen met een beperking in Laarbeek, Gemert en Boekel.


Kienavond
Op donderdag 29 oktober vindt wederom de kienavond plaats. De opbrengsten van deze kienavond worden gebruikt om diverse activiteiten te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook muziekgezelschap ‘Nooit Gedacht’ kan daardoor hun muziek blijven maken. De kienavond vindt plaats bij zaal De Pelgrim in Mariahout en begint om 20.00 uur. Uiteraard zijn er mooie prijzen beschikbaar.

Sinterklaasactiviteiten
De Sinterklaasactiviteiten vinden plaats op vrijdag 27 november om 19.00 uur in de Kokse Hoeve te Gemert en op zondag 29 november om 13.00 uur in Herberg ’t Huukske te Beek en Donk.

Kerst
In Zaal de Pelgrim in Mariahout vindt zaterdag 18 december om 19.00 uur de Kerstfeestavond plaats. De laatste activiteit in 2015 is de jaarlijkse kerstviering in Gemert met medewerking van muziekgezelschap ‘Nooit Gedacht’. Deze vindt plaats in D’n Dörpel, Hamoniezaal, Vondellaan 53 in Gemert en begint om 14.00 uur.

Collecte
Veel vrijwilligers zijn namens Kansplus weer de huizen langsgegaan om te collecteren voor de mensen met een verstandelijke beperking. In Gemert en Laarbeek werd een bedrag van €4.359,00 opgehaald. Alle collectanten en natuurlijk alle mensen die een bijdrage hebben geleverd van harte bedankt.

Wilt u eens nader kennis maken met Kansplus kijk dan eens op www.kansplusregiogemert.nl.