Afbeelding

Gehandicapten Vereniging Laarbeek sluit Boulesseizoen af

NULL

Gehandicapten Vereniging Laarbeek sluit Boulesseizoen af


Laarbeek - Ook dit jaar is de traditie, voor de Gehandicapten Vereniging Laarbeek, voortgezet om in elk kerkdorp van Laarbeek te Boulen. De eerste 2 wedstrijden waren voor de vakantie. Ze begonnen vol ijver in Lieshout op 29 juni. Het ging er soms hard aan toe, maar wel op een sportieve manier. Iedereen wilde winnen.


De ballen deden niet altijd wat de spelers wilden en gingen net de andere kant op. De tweede ontmoeting vond plaats in Aarle-Rixtel op 20 juli. Een mooie buitenbaan, ze hielden het nog net droog. Na de vakantie was Beek en Donk op 7 september aan de beurt. De jeu de boulebaan ligt aan de achterzijde van de tennishal. De banen zagen er goed verzorgd uit, en het was een lust om er te spelen, maar weer gingen de ballen een andere kant op, dan de speler bedoelde.

De laatste wedstrijd vond plaats in Mariahout op 12 oktober. Een mooie nieuwe binnenbaan vlak bij het voetbalveld. Vol trots gooiden zij weer om kampioen te worden. Dat viel helaas niet mee, maar daarom niet getreurd. Ook hier werd met veel enthousiasme gespeeld. Na de vierde keer werd de kampioen van de 4 wedstrijden bekendgemaakt na het pannenkoek eten bij Pluk.

De kampioen was A. Verbruggen met 50 punten. Proficiat. Het waren vier leuke middagen, de stemming zat er goed in. Het is helaas jammer dat er zo weinig deelnemers meedoen. Iedereen kan dit, ook al heb je nog nooit gebouled, het is een leuke ontspannende sport. Doe dus volgend jaar allemaal mee.

?Foto: Jeu de boules