Omroep Kontakt zoekt medewerkers

NULL

Omroep Kontakt zoekt medewerkers


Laarbeek - Omroep Kontakt zoekt uitbreiding van haar nieuwsredactie. Dagelijks en in de avonduren worden er door medewerkers van deze redactie nieuwsberichten geschreven. Deze worden gemaakt aan de hand van het actuele Laarbeekse nieuws en nieuws uit de regio. Dit nieuws wordt aangeleverd via de mail, maar kan ook gezocht worden op het internet.


Omroep Kontakt wil deze nieuwsredactie uitbreiden en zoekt daarom mensen die zich hiervoor in willen zetten. Dit werk kan gedaan worden in de studio, maar ook thuis. Deze taak kan met dagen, dagdelen of in de avonduren ingevuld worden. Nieuwe medewerkers worden goed opgeleid.

Daarnaast zoekt Omroep Kontakt acquisiteurs (m/v). Deze houden zich bezig met de verkoop van reclame. In deze functie gaat u op bezoek bij bedrijven en zakenrelaties. Mede door de verkoop van reclame kan de omroep blijven bestaan.

Heeft u belangstelling voor één van deze functies of wilt u meer informatie, bel dan naar Omroep Kontakt, tel. 0492-463624 of loop op werkdagen gewoon een keertje de studio binnen op het adres Otterweg 25 in Beek en Donk, dat is achter het Ontmoetingscentrum.