Help de Catalaanse Kerststal in Lieshout te behouden

NULL

Help de Catalaanse Kerststal in Lieshout te behouden


Lieshout - Weet u het nog? Wat was de kerk in Lieshout prachtig opgetuigd eind 2013. Pater A. Wester volgde in dat jaar pastoor Beekman op en Broeder Josep Lucas was met hem meegekomen en deed direct al veel goed werk in de voormalige St. Servatius parochie.


Vooral broeder Josep heeft er toen voor gezorgd, dat met Kerst de kerk zo mooi was versierd met allerlei kerststallen en overeenkomstige religieuze voorstellingen. Dat mensen dit wisten te waarderen bleek wel uit het feit dat de kerk, in tegenstelling tot de laatste voorgaande jaren, overvol zat.

Helaas hebben allerlei verwikkelingen eind 2014 over het aanblijven van Pater Wester ertoe bijgedragen, dat met de Kerst in dat jaar de versiering sober bleef. Maar nu, voorafgaand aan de Kerstviering in 2015, wil broeder Josep weer graag de Catalaanse Kerststal plaatsen met enkele losse Kerststallen vanuit de diverse streken van de wereld, zodat de kerk weer even fraai, met veel liefde en kunst, versierd wordt zoals in 2013 het geval was. Laten de parochianen, dat ook willen. U kunt even een mailtje sturen naar een van de volgende e-mail adressen: spboltjes@onsbrabantnet.nl of verei081@planet.nl.

Heeft u geen computer maar wilt u dat ook? Vraag dan even een familielid of kennis dit voor u te mailen. U kunt echter ook uw steun betuigen bij de inloop van de KBO in het Dorpshuis aan de Grotenhof 2 Lieshout op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur en verder zijn er lijsten aanwezig in de Hofkamer van de Franciscushof aan de Franciscushof 17 Lieshout, bij de DIO Drogisterij Mark aan de Dorpsstraat 5 in Lieshout en bij Gerda Vereijken aan de Roeklaan 1 in Lieshout. Alvast bedankt voor uw hulp.