Dorpsfeesten 2016 weer van start

NULL

Dorpsfeesten 2016 weer van start


Aarle-Rixtel - De zomer is voorbij, de herfst is van start, zo ook de organisatie van het mooiste feest van Aarle-Rixtel, de Dorpsfeesten! De 39e editie staat voor de deur. Bij de eerste vergadering is er direct een wijziging ingetreden in het dagelijkse bestuur.


Karin Appeldoorn is de nieuwe secretaris, zij heeft het stokje overgenomen van Chantal Manders. Chantal neem echter geen afscheid van de Dorpsfeesten, ze blijft lid van de jeugdcommissie. De organisatie wil Karin via deze weg veel plezier en succes wensen met haar nieuwe functie.

De Stichting Dorpsfeesten zijn begonnen met de organisatie van dit mooie feest dat jaarlijks in het Hemelvaartsweekend plaats vindt. Wil jij komend jaar ook meedoen met de dorpsfeesten met je familie, vrienden, collega’s, straatgenoten, sportclub of een andere samenstelling, dan is nu het moment om eens een balletje op te gooien. Je hebt nu alle tijd om een team samen te stellen, de eerste ploegleidersvergadering is pas in januari. Tot dan heb je alle tijd om een team samen te stellen. Vanaf 12 personen kun je al meedoen.