De Werkgroep organiseert

NULL

De Werkgroep organiseert ‘Energie café’


Laarbeek - De Werkgroep Laarbeek houdt op 3 december een ‘Energie café’ in het Café van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Energie is iets wat iedereen weleens bezighoudt, al is het alleen maar bij de jaarlijkse eindafrekening van het energiebedrijf. Veel mensen worden echter ook op andere manieren geraakt door het onderwerp. Verontruste berichten dat de olie en gas voorraad opraakt en dat men wordt aangewezen op alternatieven.


Dichter bij huis ziet men in de buurt bij steeds meer mensen met zonnecollectoren op het dak en zo af en toe een spouwmuurisolatiebedrijf in de straat. Sommigen vragen zich af moet ik dat ook doen of is het voor mij een te hoge investering. Wat kost het en wat levert het op? Andere wisselen jaarlijks van energiemaatschappij en hoppen van voordelig tarief naar nog voordeliger tarief. Weer anderen zien op tegen de rompslomp en denken de rust is me ook wel wat waard.

Duurzaamheid is niet alleen een onderwerp voor de krant maar kan ook aanleiding geven voor een goed gesprek met elkaar. De werkgroep wil dat gesprek graag houden en sprekers laten komen die uit ervaring iets kunnen vertellen en misschien antwoord kunnen geven op allerlei vragen die het onderwerp energie bij u oproept. Hou De MooiLaarbeekKrant in de gaten, de komende weken geeft De Werkgroep aan wie er komt en wat de specifieke onderwerpen zijn. Maar schrijf wel vast de datum in de agenda. Niet te missen, 3 december bij Café van de Burgt in Beek en Donk. Heeft u al vragen, dan kunt u contact opnemen via mail: dewerkgroep@gmail.com.