Wie wordt de nieuwe prins van Ganzendonck?

Algemeen

Wie wordt de nieuwe prins van Ganzendonck?


Beek en Donk – Het stemmen op de prinsenpoll van de Teugelders van Ganzendonck is vorige week van start gegaan. De eerste namen zijn door bezoekers van www.teugelders.nl al ingestuurd. Iedereen kan nu stemmen op de ingezonden namen of zelf namen toevoegen. Wekenlang zijn velen bezig te achterhalen wie de nieuwe Prins wordt.


Vorige week werden de eerste 3 aanwijzingen prijsgegeven. Deze week worden er 2 nieuwe aan toegevoegd, wat het totaal op 5 brengt: Dezelfde leeftijd……….. Afkomstig van een zandheuvel. Hij vindt alles leuk! Raad maar wie dit jaar Prins wordt. Hij zet graag de bloemetjes buiten.

Boerenpaar
Ganzendonck kan op carnavalsdinsdag 2016 een nieuw boerenpaar in de onecht verbonden zien worden. Met de nodige aanwijzingen in de hand moet het mogelijk zijn er voortijdig achter te komen wie boer en boerin zijn: Ze zijn zo verliefd, ze dansen nu al de hele dag. Ze kennen samen de foxtrot, maar kijk uit anders walsen ze er overheen. Carnaval is hen beiden niet vreemd, ze feesten met de Bikse ganzen en de Donkse bokken! Iedereen die denkt te weten wie het 46e boerenpaar van de Teugelders vormen, kan dat doorgeven via www.teugelders.nl (reageren op het bericht).

Op zaterdagavond 21 november kun je bij Herberg ‘t Huukske zelf komen kijken en luisteren of jij degene bent die alle aanwijzingen goed heeft gelezen en uitgelegd. De Jeugdprins, -prinses en Jeugdraad van 11 worden een dag later bekendgemaakt bij café zaal de Tapperij.