Afbeelding

Gezamenlijk optreden de Wanhoop en de Keiegalmers

Algemeen

Aarle-Rixtel – Orkest De Wanhoop is in de loop van 2006 opgericht door een aantal enthousiaste muzikanten, die naast het serieuze repertoire ook populaire muziek wilde maken. Het repertoire richt zich op het lichtere genre en bestaat uit levensliederen, ballades en meezingers. Het orkest heeft een vaste bezetting van 19 leden, die veelal ook lid zijn van Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel. 

Het orkest staat onder deskundige en enthousiaste leiding van Hubert Geurts en verzorgt regelmatig optredens in verzorgingshuizen en bij gelegenheden als carnaval, MuziektuinPodium-concerten te Beek en Donk, het jaarlijkse Kikkerconcert, uitwisselingsconcerten, etc. De wekelijkse repetities vinden plaats op donderdagavond in het Conferentiecentrum De Couwenbergh. Doel daarbij is musiceren naar vermogen en waarbij gezelligheid een niet onbelangrijke bijkomstigheid is. Nieuw van opzet is musiceren met zang en dit keer voor het eerst met De Keiegalmers uit Helmond.

De Keiegalmers is een zanggroep die in de regio grote bekendheid geniet, maar vooral bekend is van haar optreden tijdens het jaarlijkse Keiebijters Kletstoernooi. De groep bestaat uit: Hans Carmiggelt, Eugène Plessen, William Verkoelen, Theo Gommans en Lex Coolen.

Het optreden van De Wanhoop met De Keiegalmers is op donderdag 12 november in de ontmoetingsruimte van ‘Zonnetij’, Heindertweg 87 te Aarle-Rixtel. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom.