ODE Laarbeek bij kerstconcert Boekel

Algemeen

Laarbeek/Boekel – Overdagensemble ODE Laarbeek treedt in december op in Boekel tijdens een uniek concert in kerstsferen. Het concert wordt georganiseerd door Muziekgroep Imémato uit Boekel. Ook Gospelkoor Adaja is te horen tijdens deze voorstelling. 

ODE Laarbeek is een overdagensemble voor muzikanten die, zoals de naam al doet vermoeden, overdag tijd hebben om samen muziek te maken. Dit doen zij onder de enthousiaste en bevlogen leiding van dirigent Theo Lokin. Sinds de oprichting in 2009 is het orkest uitgegroeid tot een volwaardig orkest met 40 muzikanten, afkomstig uit verschillende plaatsen in de regio. Het repertoire van ODE laat zich het best plaatsen onder Klassiek, Swing en Ballads.

Met muziek en mooie, inspirerende gedachtes verzorgen de drie verenigingen voor u een avondvullend programma in Nia Domo, op zaterdag 19 december, van 19.30 tot 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Kaarten, €7,50 per stuk incl. consumptie en garderobe, zijn vanaf vrijdag 6 november te koop bij Nia Domo en Supercoop Boekel. Met dit unieke concert heeft de kerstijd dit jaar iets extra’s. Laat dit een moment zijn om samen te zijn, dus zorg dat u erbij bent.