Dienstenveiling bij Sparta'25

Sportnieuws

Beek en Donk - In het clubgebouw van Sparta’25 vindt op zondag 8 november een spectaculaire dienstenveiling plaats. Op een dienstenveiling worden allerlei producten en diensten geveild, die door sponsors en anderen ter beschikking zijn gesteld. 

De opbrengst van de veiling is voor Sparta’25 dat de opbrengst gebruikt voor onder andere de aanleg van een Laola‐voetbalveldje en andere nuttige voetbalzaken, die met de reguliere opbrengsten van de club niet bekostigd kunnen worden. 

De dienstenveiling begint om 14.00 uur. Enkele prominente veilingmeesters brengen namens Sparta’25 de producten en diensten onder de hamer. De jubileumcommissie heeft onder andere regionaal bekende tonproaters weten te strikken voor het veilen van de diensten. Rob Scheepers en Andy Marcelissen proberen om de veilingitems op een goede maar ook humoristische wijze aan de man te brengen. Ook Hans Vereijken, Toon Beekmans, voorzitter Roel Janssen en wethouder Joan Briels zetten zich in als veilingmeester. Kom naar deze fantastische en op voorhand onvergetelijke middag en bied mee op mooie, nuttige en ludieke diensten en goederen.

Een greep uit de circa 100 diensten die geveild gaan worden:
- 100 kg aardappelen door Corné en Baukje vd Berg
- Etentje voor 2 personen thuis bij Wethouder Buter door Greet Buter
- Liveset van DJ Bon Jaski b2b DJ T incl. dj-set plus licht en geluid met een duur van 180 minuten. Genre EDM, House regio Beek en Donk door DJ Bon Jaski, DJ T, Sound&Light
- 8 uur mobiele kraan of loader in Gemert-Bakel of Laarbeek door Edward Brouwers
- PSV-shirt gesigneerd door de voltallige selectie door Van de Graft Accountants

De volledig lijst van de dienstenveiling is terug te vinden op www.sparta25.nl.