Afbeelding

Prins Luuk XLIV al bekend?

Algemeen

Beek en Donk – Na 5 aanwijzingen die moeten leiden naar de nieuwe Prins van Ganzendonck denken sommigen de juiste persoon die hierachter schuil gaat al gevonden te hebben. Of dat juist is blijft voorlopig nog even een vraag omdat de bekendmaking pas plaatsvind op zaterdag 21 november. De bekende kletser Harrie Hens gaat dan op een ludieke manier onthullen wie Luuk XLIV is geworden.

Vandaag komen er 2 nieuwe aanwijzingen bij, zodat het weer iets gemakkelijker wordt om de naam van de nieuwe prins voortijdig te vinden: Dezelfde leeftijd……….. Afkomstig van een zandheuvel. Hij vindt alles leuk! Raad maar wie dit jaar Prins wordt. Hij zet graag de bloemetjes buiten. Prins op doktersrecept! Met zorg gekozen.

Waarschijnlijk denken sommigen nu al zeker te zijn van hun keuze, terwijl anderen vinden dat er geen touw aan vast te knopen is. Op www.teugelders.nl kan iedereen nog steeds stemmen op de ingezonden namen of zelf een naam insturen.

Gespannen boerenpaar 
Vorige week kwamen de eerste aanwijzingen voor het nieuwe boerenpaar naar buiten. Misschien nog niet voor iedereen even duidelijk, hoewel ze toch echt op boer en boerin betrekking hebben. Ondertussen worden de boer en de boerin een beetje zenuwachtig. Ze zijn net zo stralend verliefd als de zon vorige week heeft geschenen. Ze vragen zich af of anderen dat niet aan hen zien.

Deze week weer twee aanwijzingen. Dit keer een afbeelding met daarin 2 aanwijzingen, welke op www.teugelders.nl te zien is. Wie denkt te weten welke boer en boerin het nieuwe boerenpaar van Ganzendonck vormen, kan reageren op het bericht op de website van de Teugelders.