Afbeelding

Opsporing verzocht in het Heidurp

Algemeen

Mariahout - Het grote speculeren is nu echt begonnen, veel inzendingen zijn binnen gekomen het is dan ook weer volop gaan leven in het Heidurp. De prinsencommissie van carnavalsvereniging De Heikneuters is al maanden bezig om van alles in elkaar te zetten en te regelen. Maar wat is nu het geval, er zitten boeven/criminelen hen in de weg, waardoor ze noodgedwongen opsporing verzocht in hebben moeten schakelen. 

Vele duistere zaken moeten eerst opgelost worden alvorens het carnavalsseizoen 2015-2016 geopend kan worden. Het worden niet de gemakkelijkste zaken, zaken waar ze het uit willen zoeken tot aan het bot. Niets is zo belangrijk om te beginnen met een schone lei, hier zet men alles op alles om de zaken weggewerkt te hebben. Als dit allemaal gebeurd is en alles naar ieder zijn wens, gaat men trachten om op deze avond de prins naar voren te halen. De organisatie kan wel alvast zeggen ze hebben er zin in en ze staan te popelen om tevoorschijn te komen. De jeugd heeft de zondagmiddag gereserveerd om hier de jeugdhoogheden tevoorschijn te halen en te benoemen tot jeugdhoogheden van het Heidurp. Deze twee activiteiten vinden plaats in het Buurthuis. Op zaterdag 14 november begint de avond om 20.15 uur en de jeugd zondag 15 november begint om 14.00 uur. Dus hou een plaatsje vrij in je agenda en kom naar deze avond/middag om samen met de hoogheden het carnavals seizoen 2015-2016 in te luiden. Ook geven ze nog een hint weg en wel de derde, het wordt allemaal wel heel gemakkelijk gemaakt met al die hints maar ja zo willen zij iedereen ook de kans geven om het te kunnen raden. De derde hint: ‘Zij komen niet van ver’.

Denk je te weten wie het wordt, lever het dan in bij John Brugmans Tuindersweg 41, Mariahout. Onder de goede inzendingen wordt op het prinsenbal een leuke prijs verloot. Verder komt er in het Heidurp een nieuwe opzet tijdens de carnavalsdagen, een opzet die is bestemd voor jong en oud. Voor verdere invulling hiervan wordt er in het carnavalsboek Den Heizot en via de krant nog aandacht aan besteedt. Dit alles hebben ze in goed overleg met de horeca in Mariahout besproken zodat ze dan ook overal aanwezig kunnen zijn. De heikneuters hopen dan ook dat er in het nieuwe programma iets voor jullie bij zit zodat ze gezamenlijk met jullie er weer een doldwaas feest van kunnen maken. 

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.