Afbeelding

Tienerwerken Laarbeek op zoek naar versterking

Algemeen

Laarbeek - Al sinds jaar en dag zijn een aantal groepen vrijwilligers bezig om voor de jongeren binnen Laarbeek de leukste, spannendste, gaafste en coolste activiteiten te organiseren. Deze vrijwilligers zijn gemotiveerd en succesvol hierin. Met een variërend programma het hele jaar door proberen zij de jongeren te bereiken en te binden aan de kernen Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk. 

 
Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers binnen hun bestaande enthousiaste team, welke samen met de huidige vrijwilligers een leerzame, spannende, gezonde en sportieve activiteiten willen opzetten binnen een inspirerende omgeving. De jongeren maken vrienden, gaan met elkaar om en worden gebonden aan de dorpen binnen de kernen. 
 
Jij kunt hier ook aan deelnemen en samen met hen groeien en vernieuwen. Binnen de tienerwerken is er ruimte voor ontwikkeling, samenwerking en organiseren van evenementen. Hierin kun je zelf aangegeven hoeveel tijd en energie je hierin wilt stoppen. Wil je af en toe ondersteunen, dan zouden ze je kunnen vragen om tijdens een evenement te assisteren. Wil je af en toe een evenement organiseren en kunnen zij je hierin helpen, dan kan dit in overleg met de kern waarin je dit zou willen gaan doen. Wil je een bestuursfunctie binnen een kern, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. 

Vacatures
Tienerwerk Laarbeek is op zoek naar: organisatietalenten, toezichthouders, medewerkers eenvoudige klusjes, administratie, beheren websites en social media, bestuursleden, oproepkrachten en MAS stage.
 
Tijd is een belangrijk bezit. De mensen van de tienerwerken weten dit als geen ander en dit speerpunt staat bij de tienerwerken hoog in het vaandel. Jij bepaalt wat je wil, wat je kan en wat de mogelijkheden zijn. Samen bekijken ze deze mogelijkheden. Zou je het leuk vinden om een keer een tienerwerk van dichtbij mee te maken of wil je meer informatie, dan kun je dit kenbaar maken via info@tienerwerklaarbeek.nl.
 
Alle tienerwerken binnen de kernen Laarbeek bieden mogelijkheden: &RG Teens (Lieshout), Yammas (Mariahout), Cendra (Aarle-Rixtel) en De Boemerang (Beek en Donk).

Wat hebben ze zoal gedaan
Verschillende muziekevenementen met verschillende thema’s, discozwemmen, bounceballen, trampoline springen, Toverland, Bobbejaanland, Halloweentocht, schaatsen, crea workshops, BBQ, speurtochten, hunt and hide, kruisboogschieten, crazy 88, meidenavond, DJ contest, maar ook voorlichting over pesten, drugs en huiswerk. Kortom een hele waslijst met evenementen die ze met jouw hulp nog langer zou kunnen maken. 
 
Neem eens een kijkje op de verschillende websites voor alle verhalen, foto’s en mensen achter de schermen via www.tienerwerklaarbeek.nl. De huidige vrijwilligers willen graag, maar kunnen het niet alleen. Kunnen ze dit samen met jou?