Afbeelding

Laarbeekse rolschaatssterren in Mierlose kerstshow

Algemeen

Mierlo/Laarbeek – De leden van Rolschaatsvereniging Olympia zijn wekelijks een aantal dagen in de week te vinden in Sporthal de Weijer om de shownummers voor de jaarlijkse kerstshow te trainen. Het ene shownummer rolt goed, het andere moet nog veel getraind worden. Feit is dat op vrijdag 18 december alle shownummers helemaal klaar zijn om aan u te laten zien tijdens de 12e kerstshow. 

Ook achter de schermen begint de ‘showkoorts’ al aardig op te lopen. Vele kostuums hangen al op de rekken, aan andere kostuums moet nog veel werk verricht worden. Maar ook dit is allemaal op 18 december klaar. De Beek en Donkse Jeanne Janssens, de drijvende kracht achter Olympia, is samen met haar dochter Kristy en nichtje Veronique Driessens verantwoordelijk voor de vele shownummers. De trainsters worden bijgestaan door performance coach Mirte Coppens uit Mierlo. De trainsters zijn het hele jaar bezig met de shownummers; het bedenken van een thema, de juiste muziek erbij zoeken, het ontwerpen van de kostuums en bedenken van de decorstukken zodat het shownummer gaat ‘leven’.

In een 2,5 uur durende show komen de Laarbeekse Colet Claessens, Stephie Wiering en Angel Willems samen met de ruim 50 leden van RV Olympia vele malen op de vloer om de mooiste shownummers aan u te laten zien. In een sfeervolle ambiance passeren ruim 15 shownummers in een hoog tempo de revue. De kerstshow is zeer afwisselend samengesteld; solisten worden afgewisseld met groepen en ontroerende shownummers door de jongste leden worden afgewisseld door de oudere leden met reeds vele jaren showervaring. Tijdens de show komt u alvast in kerstsfeer door de vele kerstnummers. U komt ogen te kort om alles tijdens het shownummer te kunnen volgen. Bent u al nieuwsgierig naar de verschillende shownummers in deze show? Kom dan naar één van de shows en laat u verrassen door het niveau van de rijdsters van RV Olympia.

Data, tijden en plaats
De première van de Kerstshow van Olympia vindt plaats op zaterdag 19 december om 19.30 uur. Zondag 20 december volgt de 2e show om 13.30 uur en de laatste show om 18.00 uur. De Kerstshow wordt gehouden in Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.

Reserveer nu uw toegangskaarten via kerstshow@rvolympia.nl of bel met Door Bijnen, tel. 06-16084882. De entree bedraagt €7,50 (3 t/m 12 jaar) en €12,00 vanaf 13 jaar. Meer informatie over deze kerstshow: zie www.rvolympia.nl.

Foto: Kerstshow RV Olympia