Paul Kweens erelid van ASV’33

Algemeen

Aarle-Rixtel - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ASV’33 is de heer Paul Kweens maandag benoemd tot erelid van ASV’33. Deze onderscheiding kreeg Paul vooral voor het vele vrijwilligerswerk wat hij binnen ASV’33 heeft gedaan. Al 50 jaar is Paul onafgebroken als jeugdleider en jeugdtrainer met de jeugd van de voetbalvereniging uit Aarle-Rixtel bezig. 

Tot op de dag van vandaag is Paul nog steeds actief hierin, de kleinste jeugd van ASV’33 ‘de Mini’s’ mogen nog elke zaterdag kennismaken en genieten van zijn enthousiaste trainingen. Daarnaast heeft Paul zijn enthousiasme ook gelegd in een aantal jaren actief bezig te zijn geweest in het hoofdbestuur van ASV’33, een dik aantal jaren leider geweest bij de senioren en bijna tien jaar actief geweest als leider tijdens de NKS jeugdkampen. Daarnaast kon men op Paul altijd nog een beroep doen voor vele andere werkzaamheden. Voor dit alles is Paul al Lid van Verdiensten van ASV’33, heeft van de KNVB in het verleden de zilveren speld mogen ontvangen en ook nog eens de gouden speld gekregen van de NKS. Afgelopen zomer heeft Paul tijdens de receptie die hij aangeboden had gekregen van ASV’33 uit handen van Burgemeester Ronnes, een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen. Een waardering die dan ook dik verdiend is. 

Paul Kweens een vrijwilliger in hart en nieren, iemand waar ASV’33 heel erg trots op is. En tijdens de ledenvergadering van afgelopen maandag hebben de leden de voordracht van het bestuur om Paul Kweens tot Erelid van ASV’33 te benoemen bekrachtigd. Bestuur en leden van ASV’33 danken Paul heel hartelijk voor al zijn werkzaamheden en zijn inzet, in het verleden, maar ook zeer zeker nog voor nu, voor ‘zijn’ ASV’33. 

​Foto: Paul Kweens