Afbeelding

Voorverkoop Carnabeats 2016 gestart

Algemeen

Lieshout - De Carnabeats organisatie is gestart op 11 november met de uitgave van een beperkt aantal voorverkoop kaarten ‘vliegende vis’ tickets genoemd. Voorgaande jaren waren kaarten voor Carnabeats onverwachts snel uitverkocht. Het was een overdonderend succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. 

Om ervoor te zorgen dat de kaartverkoop meer verspreid verloopt en dus iedereen kans heeft op een kaartje start de organisatie dit jaar met het verkopen van tickets in drie fases. De eerste fase zijn de ‘vliegende vis tickets’ welke tevens deel uit maken van het thema. Deze tickets zijn extra voordelig en vanaf woensdag 11 november 2015 te koop bij D.I.O.-drogisterij Mark aan de Dorpsstraat 5 te Lieshout. Het betreft een combi-ticket voor Carnabeats 2016. Het voordeel van deze tickets is dat je zeker bent van je plekje in de zaal van Carnabeats, maar daarnaast zijn ze ook veel goedkoper. Slecht €5,00 voor 2 avonden (zaterdag en maandag), dus wees er vliegensvlug bij want er zijn slechts een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en op=op. Na de ‘vliegende vis’ fase gaan half december de normale tickets in de verkoop genaamd ‘dolfijn’ tickets. De derde fase betreft de laatste kaarten aan de deur, mits uitverkocht. Kijk op carnabeats.nl voor meer informatie.

Nog meer voordeel
Koop je een vliegende vis ticket voor Carnabeats 2016, dan krijg je tevens een kortingsbon. Ter inlevering van deze bon krijg je het 2e kaartje voor de disco JingleBeats gratis. De kerstdisco wordt gehouden in Club Energy in het Dorpshuis van Lieshout op 12 december. Party Jockey Tim heeft weer genoeg ideeën over de spectaculaire invulling van deze avond voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar en bezorgt je een onvergetelijke avond. Het is een mooie gelegenheid om met alle carnabeats fans alvast een heerlijke kerst te vieren.

​Foto: Carnabeats