Afbeelding

Bijeenkomst collectanten gezamenlijke collecte

Algemeen

Beek en Donk - De organisatie van één gezamenlijke collecte voor Beek en Donk is in volle gang. Inmiddels is voor dit doel een stichting opgericht, waarvan het bestuur bestaat uit de coördinatoren van de 16 deelnemende landelijke goede doelen. 


Werkgroepen zijn bezig met de diverse aspecten van dit gezamenlijke gebeuren, zoals het samenstellen van een draaiboek, de wijkindeling en de public relations. Ook is uitvoerig informatie ingewonnen op plaatsen waar een gezamenlijke collecte al langer succesvol verloopt. We hoeven dus het wiel niet opnieuw uit te vinden.

In de week van 4 april tot en met 9 april 2016 gaat dan ook de gezamenlijke collecte in Beek en Donk voor het eerst werkelijk van start onder het motto: Wij collecteren voor 16! De inbreng van de collectanten is van groot belang. Daarom zijn de collectanten persoonlijk uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op 18 november in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te Beek en Donk, aanvang 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst willen ze de collectanten graag uitvoerig informeren over de gang van zaken in deze collecteweek. 

Behoort u niet tot de collectanten die uitgenodigd zijn en wilt u toch wat meer weten over de gang van zaken, dan bent u toch van harte welkom. Het is immers een project dat steun van u allen nodig heeft, wil het slagen en... vele handen maken licht werk! Graag zien zij u op 18 november in het Ontmoetingscentrum.