Afbeelding

Vernieuwde website online!

Algemeen

Laarbeek - Na twee en half jaar heeft De MooiLaarbeekKrant donderdagochtend haar vernieuwde website gelanceerd. "Een website die helemaal up-to-date is, responsive en met een mooi design", aldus de redactie van dit huis-aan-huisblad.

Heel veel verschil met de vorige website is er niet. "Je vindt nog steeds het complete evenementenoverzicht, het laatste nieuws en heel veel mooie foto's op onze site", vertelt Nikki Barten, redactie MooiLaarbeek. "Ook het complete lokale bedrijven- en verenigingenoverzicht is niet verdwenen. Het ziet er alleen allemaal net wat gelikter uit. De vorige site was flink verouderd." 

Nieuws- en foto's

De redactie van MooiLaarbeek probeert de site zo actueel mogelijk te houden en dus zo snel mogelijk in te springen op nieuws. Ook wordt steeds vaker de versterking gevonden door oude en nieuwe media aan elkaar te koppelen. Heeft u ooit tips? "Laat het ons weten! Daar zijn wij heel blij mee", aldus Nikki. "Je kunt ons altijd bellen (0492-832182) of mailen (redactie@mooilaarbeek.nl). Binnenlopen mag natuurlijk ook!" 

Bedrijven- en verenigingenoverzicht

Net zoals voorheen vind je op de nieuwe site een lokaal bedrijven- en verenigingenoverzicht. "We hebben dit overzicht zo up-to-date mogelijk proberen te houden. Echter is het heel lastig om dit precies te laten kloppen. Wij vragen dan ook aan alle verenigingen en bedrijven om deze gegevens te controleren. Aanpassingen kunnen doorgegeven worden aan info@mooilaarbeek.nl."

Adverteren

Op de nieuwe site kan ook geadverteerd worden. Nikki: "Alleen nu hanteren we hoge kortingen bij advertenties op de website. Eenmalig omdat nu onze vernieuwde site online is. Voor meer informatie hierover kan contact worden opgenomen met Karel van Deurzen via ons algemene telefoonnummer (0492-832182) of per mail (verkoop@mooilaarbeek.nl).