Afbeelding

Kerst event Buurtvereniging Plan West

Algemeen

Lieshout - Buurtvereniging Plan West houdt op zondag 13 december een sfeervol Kerst event ten behoeve van haar 50-jarig jubileum. In de Dorpsstraat voor Café De Koekoek komen een 20-tal kraampjes te staan. Het geheel wordt natuurlijk in een gezellige kerstsfeer aangekleed. Achterin de zaal is van alles te doen voor zowel groot als klein tegen een kleine bijdrage. Hierbij kun je denken aan koekhuisjes maken, kerststukjes maken, nagels lakken, zeepjes maken, schminken, etc.

Kerstster van Lieshout
Ook wordt er gestreden om de ‘Kerstster 2015’, een soort Holland’s got talent in Lieshout. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich opgeven om hun beste kerstact te presenteren. Van dans tot muziekinstrument. Van goocheltruc tot playback of livemuziek. Alles kan en mag, als het maar met Kerst te maken heeft. Een echte jury beoordeelt de acts en overhandigen aan het einde van deze gezellige middag de prijs aan De Kerstster(ren) van Lieshout.

Inschrijven?
Natuurlijk hopen ze op een grote opkomst zodat het een gezellige dag wordt. Wil je strijden voor De Kerstster 2015? Heb je interesse in een kraampje? Of heb je zin om een creatieve activiteit te organiseren binnen bij De Koekoek? Laat dit dan weten vóór 7 december. De huurprijs voor een kraam is €15,00. Voor een plek in de zaal vragen ze 25% van het door u verdiende bedrag. Wees er snel bij! voor meer informatie en/of opgeven, bel Frency van Hastenberg. Tel. 06-50482600 of mail naar bvplanwest@gmail.com.