Afbeelding

Dansers maken programma KerstROLLERshow compleet

Sportnieuws

Beek en Donk - Rollerclub De Oude Molen viert dit jaar een feestje met haar 25ste KerstROLLERshow. Op diverse manieren wordt stilgestaan bij de tijd, en wat tijd doet. In een speciaal gastoptreden van een dansschool wordt er ook gedanst op de schoenen. Het NoLimits team van Manders Dance Factory brengen een bijzondere dans.

De Rollerclub wil haar gasten bij de KerstROLLERshow graag goed vermaken en ze een heerlijke middag of avond bezorgen. Hoewel het eigen programma met 18 topnummers al compleet is, kon er volgens de organisatie nog wel wat bij. Dit extraatje voor het publiek is gevonden in een eenmalige samenwerking met het kampioensteam van Manders Dance Factory. De zeven meisjes van NoLimits draaien mee in de top van de hiphoppende wereld. In de KerstROLLERshow laten ze zien waarom ze al meerdere kampioenstitels op hun naam hebben geschreven. In ‘Dance through the Years’ is deze unieke eenmalige samenwerking te zien.

De rolschaatsers putten uit allerlei vormen van dans en theater inspiratie om shownummers op de rolschaats te creëren. Zo is balletdanseres Fiorella Veneruso het team komen versterken bij de training van een speciaal nummer. Het dansen is een mooie aanvulling op het programma van de vereniging, waar ruim 60 rolschaatsers het publiek met wervelend en sprankelend rolschaatsen willen vermaken. De Show bevat 19 verschillende nummers waarin het begrip ‘tijd’ divers wordt uitgewerkt. Van flitsend, spannend en swingend tot komisch en ontroerend en vertederend. Alle rijdsters van klein tot groot en van beginnend tot ervaren laten hun showtalent zien. Het beloofd een mooi spektakel te worden, waarin ook de nummers die in januari deel gaan nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen niet ontbreken.

Voor deze gelegenheid wordt sporthal D’n Ekker, aan de Muzenlaan in Beek en Donk, omgebouwd tot een heus rolschaatstheater, met natuurlijk volop aandacht voor alle details en een gezellige Kerstsfeer.

Kaartverkoop
Er zijn voorstellingen op zaterdag 12 december om 19.00 uur en op zondag 13 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaartjes zijn te koop via de website www.rcdeoudemolen.nl. In Laarbeek kunt u uw kaartjes ook kopen bij verschillende voorverkoopadressen: Bloemenatelier De 4 Seizoenen en Drogisterij J. Ceelen in Beek en Donk, Top1Toys in Lieshout en Primera in MCD in Aarle-Rixtel.