Afbeelding

MCD Supermarkt Aarle-Rixtel dingt mee naar titel beste ‘Supermarkt van Nederland’!

Algemeen

Aarle-Rixtel – De MCD in Aarle-Rixtel is door naar ronde twee van de landelijke wedstrijd beste ‘Supermarkt van Nederland’. Hoe zit dat precies?

Wedstrijd
Maar liefst 160 supermarkten verdeeld over dertien verschillende supermarktketens schreven zich in voor de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Op 7 september vond de kick-off plaats. Inmiddels is de MCD-supermarkt uit Aarle-Rixtel als één van 62 door naar de tweede ronde.

Op naar de finale
Jos Louwers, bedrijfsleider in Aarle-Rixtel, vertelt enthousiast: “Op 18 december horen we of we door zijn naar de finale. Deze vindt plaats op 19 maart volgend jaar. De komende drie weken zullen we nog verrast gaan worden met drie jureringen, sommige daarvan door zogenaamde ‘mystery shoppers’. Dit houdt in dat ‘onzichtbare’ juryleden bijvoorbeeld gaan vragen waar een product ligt of checken of een bepaald product op een bepaald moment aanwezig is in onze winkel.”

Leuke sfeer
“We zijn met zijn allen hartstikke gemotiveerd om de volgende ronde te halen”, vervolgt Jos, “leuke acties die we deze week ondernemen zijn bijvoorbeeld een demonstratie biefstuk bakken aanstaande vrijdag of een club sandwichproeverij aanstaande zaterdag. Het bruist hier en dat is mooi om te zien!”