Afbeelding

'Jingle Beats' disco voor Laarbeekse tieners

Algemeen

Lieshout – In Lieshout wordt op 12 december een jongeren themadisco ‘Jingle Beats’ gehouden. Deze disco is bedoeld voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs.

Vanaf heden kun je ook je vrienden en of vriendinnen meenemen naar de leukste Beats evenementen van Laarbeek, want het blijkt dat hier behoefte aan is. Jingle Beats is het thema van deze disco. Dus iedereen in de kerstsfeer! De nodige effecten zorgen voor leuke, verrassende situaties.

Kaarten zijn te halen bij de vier bekende voorverkoopadressen: D.I.O. drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout, Buurthuis Mariahout, Bernadettestraat 43 in Mariahout, Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, IJssalon de verrassing, Heuvelplein 99 in Beek en Donk.

De organisatie geeft aan er weer veel zin in te hebben. De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Entertainment en de nodige effecten zorgen voor leuke situaties. De PLUS disco’s zijn speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs. De aanvangstijd is 20.30 uur en ze stoppen om 23.30 uur. De Jingle Beats disco avond wordt gehouden in de ‘Club Energy’ ruimte in het Dorpshuis van Lieshout.