Afbeelding

Wijnactie Koninklijke Harmonie O&U

Algemeen

Beek en Donk - Koninklijke Harmonie O&U houdt op zaterdag 28 november haar jaarlijkse wijnactie. Evenals vorige jaren gaan de leden die dag vanaf 10.00 uur langs de deuren om deze echte O&U-wijn, Vinou, aan te bieden.

Samen met de andere twee Laarbeekse harmonieën is een rode, zacht drinkende Cabernet-Merlot uitgekozen uit het Zuid Franse Cruzy. De witte wijn, Colombard/Ugni Blanc Chardonnay, komt uit het zuidwesten van Frankrijk en is tevens zacht en niet te droog. Beide wijnen zijn uitverkoren door een breed samengesteld panel, waardoor ze passen bij de smaak van de bevolking. Het zijn fruitige, toegankelijke wijnen die niet gaan vervelen. Met het oog op de komende feestdagen is dit dus een goede aankoop. Daarbij is het vanwege het eigen etiket ook mooi als Beek en Donks relatiegeschenk.

De wijn kost €6,00 per fles. Voor een doos van zes flessen wordt €35,00 gerekend. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten van O&U. Mochten zij u niet thuis treffen dan zorgen zij voor informatie waarmee u de wijn kunt bestellen. Die wordt dan bij u thuisbezorgd.