Afbeelding

Crazy Kerst Crea met &RG-teens tienerwerk

Algemeen

Lieshout - De vrijwilligers van het &RG-teens-team houden een creatieve activiteit op vrijdag 18 december in het dorpshuis van Lieshout.

De organisatie daagt de jeugd uit om een mooi kerststuk te maken voor hun zelf of de ouders, oma, opa, etc. Ook al kun je ‘niets’, je komt toch met iets heel moois naar huis. Je krijgt professionele begeleiding. Neem een grote oude spiegel, een grote lelijke bloempot, een grote oude lijst, een groot schildersdoek, een grote glazen vaas of iets anders groots wat je wil pimpen tot een cool kerststuk mee. Liever geen dozen. Daar waar nodig wordt je geholpen. Je vader of moeder zal apetrots zijn. De deelnamekosten zijn gratis en voor iets lekkers wordt gezorgd. De mooie creatie die je gemaakt hebt (of meerdere) mag je gratis mee naar huis nemen.

Omdat er een indeling gemaakt moet worden van groepen is het van belang om vroegtijdig te weten met hoeveel deelnemers er rekening gehouden moet worden. Daarom dient men zich in te schrijven, kijk op www.energyteens.nl.

Zorg dat je op tijd bent, om 19.30 uur worden jullie verwacht en omstreeks 21.00 uur is het de bedoeling dat jullie weer opgehaald worden. Deze activiteit is voor &RG-teens leden van groep 7 t/m 15 jaar.