Afbeelding

Directeur facilitair Hennie Antonis verlaat ViERBINDEN

Algemeen

Beek en Donk – Na een dienstverband van ruim 19 jaar verlaat Hennie Antonis, directeur facilitair, met ingang van 1 januari 2016 ViERBINDEN. Hennie gaat zich volledig richten op zijn advieswerkzaamheden die hij met zijn adviesbureau al meerdere jaren verricht.

Hoe het begon
De heer Antonis is in 1996 in dienst gekomen bij de Stichting Dorpshuis Lieshout. Vanaf 1998 is hij als directeur ook eindverantwoordelijk geworden voor het beheer van het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, vanaf 1 januari 2008 van het Buurthuis en de gymzaal in Mariahout. Na de fusie van Stichting Gemeenschapshuizen met Stichting Welzijn Laarbeek en Stichting Welzijn Ouderen Laarbeek is Henny directeur Beheer geworden in de nieuwe collegiale directie. Sinds enkele jaren vallen de ontmoetingsruimte en het sociaal wijkrestaurant in de Waterpoort in Beek en Donk en de ontmoetingsruimte van het Zonnetij in Aarle-Rixtel ook onder beheer van Hennie.

Ontwikkeling
Onder zijn bezielende leiding ontwikkelden de gemeenschapshuizen zich tot financieel gezonde en actieve accommodaties. In een extern onderzoek werden de prestaties van de gemeenschapshuizen in Laarbeek gewaardeerd met een ‘bovengemiddeld zeer goed’ en met een hoge klanttevredenheid. Een voorbeeld voor vele andere stichtingen en gemeenten.

Toekomst
ViERBINDEN gaat vanaf 1 januari verder met een eenhoofdige directie. Bestuur en directie beraden zich nu over de invulling van de managementtaken en zakelijke leiding in het beheer. De heer Antonis zal op verzoek van directie en bestuur vanaf 1 januari 2016 nog als adviseur zijn diensten voorlopig blijven aanbieden totdat een geschikte opvolger is gevonden en de beheerstaken volledig zijn overgenomen.