Klokkengieterij brengt WinterKLANK ten gehore

Algemeen

Aarle-Rixtel - De ondernemers van de eigen klokkengieterij laten op ludieke wijze weer van zich horen. Terwijl de dagen steeds korter worden en het weer elke dag een beetje grimmiger wordt, willen zij samen met u juist de warmte en gezelligheid vieren die dit jaargetij te bieden heeft. Op zondag 20 december organiseren zij daarom WinterKLANK, een markt voor jong en oud, waar u inspiratie op kunt doen uit alle werelddelen.

 

Op deze markt is niet alleen het goede doel vertegenwoordigd, dat u bijzondere handgemaakte spullen aanreikt vanuit Afrika tot aan Azië, maar bijvoorbeeld ook heerlijke koffie uit Zuid-Amerika en verschillende lekkernijen uit Europese landen als Spanje en Italië. Want wat denkt u van een heerlijke, authentieke Italiaanse olijfolie waarmee u een bijzonder tintje geeft aan wat anders misschien een alledaags potje was geweest, of een lekkere tapenade om alvast de stemming te proeven van de zomer van 2016?  Tussen deze tongstrelende lekkernijen door kunt u met eigen ogen het werk van bijvoorbeeld een pottenbakker en een barber artist aanschouwen. Uiteraard is er ook voor kinderen van alles te zien en te doen. Zo kunnen zij zich laten schminken, kunnen ze onder begeleiding taartjes versieren, vogelvoer maken en kunnen ze zich te goed doen aan poffertjes, wafels en oliebollen. Mocht u na deze intrigerende wereldse rondleiding behoefte hebben gekregen aan wat oerhollandse en ouderwetse gezelligheid, dan loopt u vast en zeker warm voor een lekker glas glühwein of een worstje van de barbecue. Meer informatie over deze middag en alle bijzondere dingen die u daar kunt zien en beleven, kunt u vinden op de Facebook pagina van de Klokkengieterij.

 

Houd u dus zondag 20 december alvast vrij in uw agenda; de ondernemers van de klokkengieterij heten u graag welkom op dit hartverwarmende evenement!