Afbeelding

Afscheid bestuursleden bij VV Mariahout

Algemeen

Mariahout - Wim Hagelaars is ruim 8 jaar bestuurslid geweest van VV Mariahout en heeft besloten, met name vanwege gezondheidsredenen, om het iets rustiger aan te gaan doen. Wim is altijd een geweldig, toegankelijk bestuurslid geweest en heeft het wedstrijdsecretariaat kleur gegeven.

Ook het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden, het indelen van de clubscheidsrechters en kleedlokalen, het indelen van de seniorenteams heeft Wim perfect uitgevoerd. Wim ontzettend bedankt.

Sanne van Oeffel
Ook Sanne neemt, na drie jaar, afscheid genomen van het bestuur. Echter op gebied van media blijft Sanne al haar taken doen. Denk hierbij aan de berichten op site, de correspondentie met De MooiLaarbeekKrant en het Eindhovens Dagblad en daarnaast de activiteitencommissie.

Door een prachtige gezinsuitbreiding lukt het Sanne niet meer om op de donderdagavonden aanwezig te zijn en ze kan dan ook niet meedenken en meebeslissen over andere zaken in de vereniging. In zeer goed overleg heeft Sanne dan ook besloten om uit het bestuur te stappen. Haar taken zijn dan ook vanaf heden ondergebracht in de commissie Media. Sanne bedankt!