Wisselende resultaten Handballers Bedo

Sportnieuws

Beek en Donk - Verscheidene handbalteams van Bedo kwamen afgelopen weekend in actie. De jongste jeugdteams hebben nog moeite om het tempo van andere verenigingen bij te benen. Beide C-jeugd teams behaalden daarentegen uitstekende resultaten.

Bij de senioren verloor heren 1 in een spannend duel thuis van Groene Ster. Hierdoor ligt de poule weer helemaal open. Heren 2 wist de tweede winst op rij te behalen. Nadat vorige week van Swift Helmond werd gewonnen, werd ditmaal Oranje Wit Helmond aan de kant gezet. Hiermee hebben de heren even wat lucht. Heren 4 heeft de koppositie goed verdedigd. In Wanroy had het plaatselijke HVW geen kans. Aanstaand weekend hebben alle teams vrij in verband met de Sinterklaasviering. Op 12 december wordt de draad weer opgepakt.

Buiten de competitie is Bedo ook druk bezig met het organiseren van het jaarlijkse scholierenhandbaltoernooi. Op basisscholen worden handballessen verzorgd tijdens de gymlessen en de inschrijvingsformulieren zijn ook uitgedeeld. Bedo hoopt weer op een grote opkomst. Het scholierenhandbaltoernooi vindt plaats op woensdag 23 december in sporthal D’n Ekker te Beek en Donk. Meer informatie volgt.