Afbeelding

Uitreiking jubileumboek tijdens kerstviering KBO

Algemeen

Lieshout - Seniorenvereniging/KBO Lieshout heeft in de donkere weken voor kerst een aantal gezellige activiteiten op het programma. Op dinsdagavond 8 december is er in het Dorpshuis een workshop kerststukken maken onder leiding van bloemist Ralph Bertens. De avond begint om 19.00 uur.

Het jaarlijkse dagreisje naar de kerstmarkt gaat dit jaar op woensdag 9 december naar Dortmund. De bus vertrekt om 9.30 uur vanaf het Dorpshuis. Om 16.30 uur in de middag vertrekt de bus weer richting Lieshout, met onderweg een diner in het Witte Huis in Zeeland. Rond 22.00 uur verwacht men weer in Lieshout te zijn.

Ook een traditie is het kerststukken maken voor zieke leden en voor de kerstloterij. Op maandag 14 december zijn de senioren die hierbij willen helpen welkom bij Jo van den Biggelaar aan de Schutsstraat 37 in Lieshout. Ook zijn er mensen nodig om op zaterdag 12 december alles mee klaar te zetten. Graag van tevoren aanmelden, tel. 0499-422117. Heeft u materiaal over, zoals groen van naaldbomen, hulst of mos? De organisatie is er heel blij mee. U kunt de spullen afgeven op Schutsstraat 37.

Dinsdagmiddag 15 december is de kerstviering in Zaal de Koekoek. De zaal gaat om 13.30 uur open, waar voorzitter Willem Damen de middag opent. Pater Wester spreekt de kerstboodschap uit. Bijzonder is de uitreiking van het eerste exemplaar van het jubileumboek dat gemaakt is ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum van KBO Lieshout. Voorzitter Willem Damen doet dit om 14.30 uur. Aan deze feestelijke middag werken verder Seniorenkoor ‘Vogelenzang’ en de groep Lof mee. Deze groep bestaat uit de zangeressen Neeltje van Doore en Janneke Geurts, begeleid door gitariste Gemmy Tielemans. In de pauze worden loten verkocht, de trekking is later op de middag. Aan het eind van de middag is er het gezamenlijke kerstdiner. De kosten zijn €10,00 per persoon.

Aanmelden voor activiteiten kan bij de Inloop. Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Loop eens gezellig binnen voor een praatje, voor een kop koffie en om kennis te maken met een actieve seniorenvereniging.